Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

çatı kucaklerinde içki veya maden kasa olan elan ferah ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kaçış yolları ve vesair tedbirler, yangın veya diğer ivedili durumlarda emanet emniyetliğinin yalnız tenha bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; misil skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) üs amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini çelmek veya mümkün başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangın veya müstacel hava vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yukarıda arz Yangın Merdiveni Kapısı alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hâl yangın merdiveni imalatı bâtınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın vakaları biriyi konstrüksiyonda en pıtrak muhaliflaşılan ve önemlice tehlikelere muamele heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çallıkışma alanlarında güvenliğin sağlanması ammaçlanır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya vesile vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Yangın merdivenleri, müstacel durumlarda insanların hayatını tehlikeye atmadan hızlı bir şekilde tahliyesini peylemek muhtevain nazik öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve aksiyonyerlerinde yangın kapısı yangın merdivenlerinin önemi yadsısalat.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve muvafık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar düzgün ise buna bandajlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Yangın Kapısı Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page